13 Aralık 2017 Çarşamba

Elma Sirkesi İle Migren ve Sinüzit Nasıl Tedavi Edilir

Elma Sirkesi İle Migren ve Sinüzit Nasıl Tedavi Edilir
Sirkeli Su Mucizesine Tekrar Şahit Olalım.
Sinüzit ve migren sirkeli su ile onbeş günde tedavi edilebiliyor. Sirkeyi burnunuza sabah akşam sulandırırak uygulamanız gerekmekiyor.

(Bir bardak suya bir çay kaşığından fazla sirke koymayın) Bu sayede bademcik hastalığı, orta kulak hastalığı, guatr, uyku apnesi, horlama, astım, geniz akıntısı, sinüzit, migren, grip gibi hastalıklar tedavi edilmekte.

Sirkeli Suyla Fayda Görmek Mümkün

Bunun dışında gizli sinüs akıntısının neden olduğu romatizma, eklem hastalıkları, kalp kapakçığı hastalığı, tansiyon hastalıkları, tiroid ve lenf hastalıkları, alzaymer hastalığı, kanser hastalıkları, okb hastalığı, panik atak rahatsızlığı, şifozren gibi hastalıkların gerileme gösterdiği görülmektedir.

Doğal Tedavi Yöntemleri

Bir çok hastalığın günümüzde tedavisi olduğu ve sayısız ilaçla tedavi edildiği bilinmekteyken. Ancak bazı hastalıklar sürekli ilaç kullanımına rağmen düzelmemekte. Çoğu zaman da bu ilaçların yan etkisi ile başka hastalıklar ortaya çıkmaktadır. Çoğu zaman da ölümcül hastalıklarda sayısız ilaç kullanımına rağmen insanlar yine de ölmektedir. Bu sebepten insanlar artık doğal yöntemlere başvurmakta.

Doğada saf halde bulunan bitkiler, yiyeceklerle birçok tedavi edilemeyen hastalığın tedavi edildiği görülmekte. Yurtdışında sadece bu tarz doğal tedavi uygulayan merkezler, klinikler bulunmaktadır. Her yıl binlerce insan buralarda tedavi edilmekte.

Günümüzde artık en zor tedavi edilen hastalıklarda doğal yöntemlerle tedavi edilmektedir. Sinüzit ve migren de tedavi edilmesi oldukça zor ve inatçı hastalıklar olarak bilinmektedir. Bazı hastalar buna sirkeli su ile çözüm bulmaktadır. Bu hastalıktan mustarip olan kişilerin mutlaka denemesi gerekmekte.


Bir hekime danışmadan kullanmayınız!
Önceki Yazı
Sonraki Yazı

Blog yazmayı uzun yıllardır severek yapmaktayım.

0 Yorum: