27 Temmuz 2017 Perşembe

Limon Suyu ve Sarımsak Karışımı

Limon Suyu ve Sarımsak Karışımı
Limon suyu ve sarımsak karışımı. İki litre limon suyuna 40 diş soyulmuş ve ezilmiş sarımsak, ağzı sıkıca kapanmış koyu renkli veya üzeri kapatılan bir kavanoza karıştırılıp doldurunuz. Sarımsak yıkanmamış ve ezilmeden limon suyunun içine koyulan kavanozun kapağı sıkıca kapatılacak.

Yirmi beş gün gibi bir süre ılık bir yerde saklanıp her gün çalkalanacak.(sarımsaklar tamamen erimiş olacak) hazır olan  kavanozu açıp her sabah kahvaltıya yarım veya bir  saat  kala aç karnına yarım çay bardağı içilecek. Zorlamazsanız biraz daha fazla olabilir.

Kavanoz bitene kadar kesinlikle içmeye devam edilecek. Kavanozun kapağı hep kapalı tutulacak, Kavanoza asla su,şeker v.b. karıştırılmadan sadece içmek için çay bardağına aldığınız kısmına istenirse su ilave edilebilir içilir. Karışım içildikten sonra,kahvaltıya kadar (yarım-1 saat sonra) Limon suyu ve sarımsak karışımı. İki litre limon suyuna 40 diş soyulmuş ve ezilmiş sarımsak, ağzı sıkıca kapanmış koyu renkli veya üzeri kapatılan bir kavanoza karıştırılıp doldurunuz.

Sarımsak yıkanmamış ve ezilmeden limon suyunun içine koyulan kavanozun kapağı sıkıca kapatılacak.
25 gün boyunca normal ılık bir yerde saklanıp her gün çalkalanacak.(sarımsaklar tamamen erimiş olacak) hazır olan  kavanozu açıp her sabah kahvaltıya yarım veya bir  saat  kala aç karnına yarım çay bardağı içilecek. Zorlamazsanız biraz daha fazla olabilir.

Kavanoz bitene kadar bu içme işine devam edilecek. Kavanozun kapağı hep kapalı tutulacak, Kavanoza asla su,şeker v.b. karıştırılmadan sadece içmek için çay bardağına aldığınız kısmına istenirse su ilave edilebilir içilir. Karışım içildikten sonra,kahvaltıya kadar (yarım-1 saat sonra) kahvaltı yapılacak.
Mümkünse her sabah aynı saatte içilecek.

% 100 KANITLANMIŞ YARARLARI
 1- Tüm damar iltihapları (vaskülir) tedavi ediyor, tıkanan damarları açıyor, damar sertliklerini ve hipertansiyonu önlüyor.

2- Kollestrol ve lipidiyi düşürüp zararlı yağları yakılmayı sağlıyor, kilo verdiriyor(bazal metabolizmayı hızlandırarak yağların yakılmasını sağladığından iştahı açar, kullanırken diyetinize dikkat etmeniz gerekir) Şekeri yükseltir, pankreasın kendini yenilenmesini sağlar.

 3- Böbrek ve safra kesesi taşlarını eritmede faydalı, idrar söktürüyor, vücuttaki şişkinlik ve tüm dokulardan ödemi kaldırıyor.

4- Helycobeacter pylori adlı ülser mikrobunu öldürerek mide ve on iki parmak bağırsağı ülserinin kesin tedavisini yapıyor.

 5- Bütün romatizmal iltihapları önler tüm romatizmal ağrıları dindiriyor, kireçlenmeyi önlüyor. Eklem düzeylerinin yenilenmesini sağlıyor.

 6- Beyin hücreleri ve tüm sinir sistemlerinin yenilenmesini sağlıyor. Sinir içindeki aksiyon potansiyelini düzenler ileri-refleks hızını arttırır. Felçlere ve Vertigoya faydası var.

7. Vücudunuzun bağışıklık sistemini iyi derecede kuvvetlendirir , her türlü alerji özellikle damarsal kökenli ve strese bağlı cilt alerjiler için kesin çözüm. Kansere karşı bütün​ vücudu koruyor.

N O T : ilacı hazırlayanın babasının koroner by-pass ile üç damarı değişecek durumda iken bu ilaç sayesinde % 100 tıkalı damarları açılmış. ılaç hazırlandıktan sonra sarımsak kokusu etrafa kesinlikle yayılmaz. Kullanan üç kişi ile görüştüm, gayet memnun oldukları vücudun yenilediğini söylüyorlar.

Bunu ilk defa Rusyada bulmuş ve uygulamış. Şimdi ABD'de uygulanmaya başlanmış, tıp'da devrim olacağına inanılıyor. Karışımda  çıkan  kimyasal madde üzerinde çalışılıyor.
Önceki Yazı
Sonraki Yazı

Blog yazmayı uzun yıllardır severek yapmaktayım.

0 Yorum: